HR recruiters, laat de Sherlock Holmes in jullie los!

20/04/2023 19:00 online
Duurtijd: max 1u30

max 1u30
Schrijf je in

Ken je dat gevoel?
Je hebt een gesprek met een potentiële kandidaat (werknemer of freelancer) en de klik is er direct. Het lijkt alsof jullie elkaar al jaren kennen. Je stelt 1 vraag en krijgt al onmiddellijk gans het levensverhaal te horen.

Je gaat naar huis met een positief gevoel want je hebt toch een leuke babbel gehad, het gevoel zat goed dus dat is DE persoon die jij zoekt. Maar heb je wel de info gekregen die je wou/nodig had. Beschikt die persoon wel over de juiste de competenties? Heb je een antwoord gekregen op al je vragen?

Of misschien komt dit jou bekend voor.
Het gesprek verloopt moeizaam. Je stelt een vraag maar krijgt niet echt een antwoord op je vraag of het antwoord is zeer kort. Stress, want hoe moet je dit nu verder gaan aanpakken.

In jouw hoofd is het al een uitgemaakte zaak, afwijzen. Maar misschien beschikt die persoon net wel over de juiste competenties. 

 

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze workshop krijg je tips en tricks over hoe jij als opdrachtgever jouw potentiële collega beter leert kennen waardoor je een juiste en objectieve beslissing kan nemen: aanwerven of afwijzen.

Hieronder een aantal zaken waar je een antwoord op krijgt.

  • Hoe creëer je een veilige ruimte tijdens een gesprek?
  • Welke vragen stel je om de juiste informatie te verkrijgen?
  • Het gesprek loopt niet helemaal hoe je het voor ogen had. Hoe kan je deze terug tot de essentie brengen?

Na deze workshop voel jij je comfortabeler tijdens het voeren van sollicitatiegesprekken.  Je kan een aantal tips echter ook meenemen in je persoonlijke of commerciële gesprekken.  Kortom, vind jij het moeilijk om je gesprekspartners te doorgronden?  Dan is deze workshop misschien wel iets voor jou.

Jullie coach tijdens deze opleiding is Nathalie Vereycken

Nathalie is oprichter van Talent Expert, verzorgt trainingen omtrent werving & selectie, is aan de slag als Freelance Recruiter en houdt ervan verbinding te brengen. 

 

Kostprijs*

Boost leden (vanaf 1/10/2022): gratis

Boost leden (registratie tem 30/09/2022): 20 euro excl btw

Niet-Boost leden: 20 euro excl btw

 

Praktisch

Voorafgaand aan de training ontvang je een teamsinvite.

 

* wie online niet aanwezig kan zijn krijgt nadien de video toegestuurd.Terug naar boven