LinkedIn in het kader van Personal Branding

07/02/2023 09:00 Teams
Duurtijd: 1 uur

1 uur
Schrijf je in

Als freelancer ben je je eigen product: je klanten kiezen voor je kennis, je persoonlijkheid, kortom, voor jóú. Zorg er dus voor dat je gevonden kan worden, dat je gezien wordt en vooral, dat je onthouden wordt. LinkedIn is daar voor heel wat professionals de beste online tool voor. Een aantrekkelijk persoonlijk profiel is de eerste stap, daarna volgt content die blijft hangen en die je in het vizier brengt van jouw doelgroep.

Phebe D’hondt is personal branding expert en motiveert ondernemers en freelancers om zichzelf als expert en professional te profileren. LinkedIn is daarvoor – naast offline netwerken - haar favoriete platform.

Tijdens deze training leer je niet alleen hoe je je profiel vervolledigt en aantrekkelijk maakt, maar ook hoe je je netwerk online uitbreidt en welke content je kan delen om jezelf als freelancer op de markt te zetten. Je bekomt tal van handige tips en tricks en hebt je eerste (verdere) stappen reeds tijdens de training gezet. Tip: zet je linkedin profiel open tijdens de sessie!

Benieuwd naar deze training? Schrijf je dan snel in.

 

Kostprijs*

Boost leden (vanaf 1/10/2022): gratis

Boost leden (registratie tem 30/09/2022): 20 euro excl btw

Niet-Boost leden: 20 euro excl btw

 

Praktisch

Voorafgaand aan de training ontvang je een teamsinvite.

 

* wie online niet aanwezig kan zijn krijgt nadien de video toegestuurd.Terug naar boven