Over ons


Hallo,

Ik ben Barbara De Busschere, opgegroeid in een ondernemende familie en met een uitgesproken passie voor sport.

Mijn jeugd speelde zich voornamelijk af in het water, meer bepaald in het zwembad. Als jonge zwemster kwam het erop aan de dagelijkse trainingen en school gecombineerd te krijgen. Een goeie organisatie, structuur en planning waren voor mij toen al cruciaal. Tijdens wedstrijden en trainingskampen waren de schoolboeken nooit veraf. 

Swim, eat, school, eat, school, swim, sleep, repeat, zo kan je mijn jeugd best omschrijven.  

Op vandaag maakt sport nog altijd deel uit van mijn leven, weliswaar met minder competities maar vooral als uitlaatklep na een drukke werkdag of simpelweg om tot rust te komen. Sporten brengt nieuwe inzichten en ideeën bij mezelf naar boven, iets wat mij op geen enkele andere manier lukt. Als het even kan, probeer ik deel te nemen aan een triatlonwedstrijd; bij voorkeur ergens anders ter wereld, om mijn passie voor reizen ook af en toe te voeden.  

Iemand die mij kent zal mij omschrijven als gedreven, enthousiast, initiatiefnemer, nauwkeurig, probleemoplossend, motivator, doorzetter, betrouwbaar, gewetensvol, teamplayer...

Gebeten door het ondernemerschap zette ik een paar jaar geleden de stap naar freelance. De uitdaging, het delen van mijn kennis en blijvend ervaring kunnen opdoen, aangevuld met de flexibiliteit, maakten de stap naar freelance voor mij heel klein. Dat ik daarnaast de ervaring en kennis die ik heb opgedaan in de loop van mijn carrière kan aanspreken, om creatief en probleemoplossend met mijn klanten te kunnen meedenken, maken van mij een gelukkig en gepassioneerd mens.  

Ondertussen was het duidelijk dat mijn passie voor het ondernemerschap en freelancers niet gestild was. Ik bleef mezelf verdiepen in freelance materie, bouwde verder aan mijn netwerk om finaal in april 2021 Go4freelance op te richten! Ik fungeer, binnen de community, als klankbord voor freelancers; deel mijn advies, tips en ervaring. En waar een opportuniteit mijn pad kruist, zet ik freelancers met bedrijven in contact. 

Benieuwd naar nog meer mij? Ontdek mijn Linkedin Profiel

Even virtueel kennismaken? Klik hier.

Freelance groet

Barbara

Terug naar boven