Timemanagement

Visie

Ik draag bij aan een wereld waarin iedereen, ook de ondernemer, met volle teugen van het leven geniet. Op professioneel en persoonlijk vlak. De twee zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Missie

Het is dan ook mijn missie om ondernemers hun leven terug te geven. Rekening houdend met hun zakelijke doelen. Ik geloof namelijk dat een rijk leven meer is dan werken alleen.

Praktisch

Traject

Dat doe ik door 1-op-1 samen te zitten met mijn klanten en structuur te brengen in hun dagelijkse bezigheden, met het oog op alle aspecten ervan.

Workshops

In een kleine groep gaan we praktijkgericht aan de slag. Geen grote theorieën, maar to-the-point tips, onmiddellijk toepasbaar. 

Wat is het resultaat?

Klanten gaan elke dag met energie, veerkracht en goesting aan de slag in hun bedrijf. Ze vinden balans, vrijheid en tijd voor leuke dingen in het leven. Ondernemers voelen de werklust letterlijk terug opborrelen. Gewoon door de juiste keuzes te maken.

Wie ik ben?

Dankzij mijn laagdrempelige, diplomatische en analytische aanpak boeken we snel resultaat en starten ondernemers gefocust en efficiënter aan hun dag.

Surplus

Ik ben ondertussen al meer dan 30 jaar zelfstandig. Ik heb een rugzak aan kennis en ervaring. Klanten vinden het fijn om eens mijn mening of oplossing te horen. Het klankbord zeg maar. Of gewoon voor een goede babbel.


Terug naar boven