Business development

Jean-François Bodart

bezoek website

Ik help dienstverlenende freelancers die voltijds werken met de ambitie om te stoppen met uurtje-factuurtje door hen te begeleiden bij het werken aan de fundamenten van hun nieuwe business en bij het vinden van de juiste klanten.

Waarom ik?

Ik ben een Business Development Expert (+20 jaar), werk het liefst met freelancers, ondernemers of kleine ondernemingen en last but not least ben ik zelf een freelancer.

Hoe het begon?

2019: ik zat vast in de “freelance trap”, vond niet altijd voldoening in de opdrachten die ik had, maar had tegelijkertijd een enorme angst dat alles weg zou vallen. Want laten we eerlijk zijn: +/-500 euro per dag factureren en +200 dagen per jaar werken is financieel comfortabel. Maar toch... het werkte niet meer voor mij.

2020: ik heb mijn business model aangepast: ik heb gewerkt aan mijn niche, mijn aanbod, mijn doelen, manier van werken, ... Ik heb de bewuste keuze gemaakt om in mezelf en mijn bedrijf te investeren.

Resultaten?

JA! Het heeft gewerkt.

2021: ik heb veel nieuwe klanten “binnengehaald” (45 (komende van 1) in 10 maanden). Ik ben erin geslaagd om dezelfde omzet (€ 100.000) te behalen als in 2019 zonder de beperkingen van 40+ uur per week te moeten werken voor 1 klant. En ik heb ook mijn concept van de “Sales Framework for Freelancers” mogen testen tijdens meerdere live sessies.

En nu?

Blijven evolueren en mijn bedrijf en dat van jou laten groeien. Dit is mijn uitdaging!

Wat mensen over mij zeggen?

Sanne, Freelance Digital Marketeer: "Als iemand die meermaals "jouw hersens heb mogen challengen" kan ik het anderen van harte aanbevelen."

Jonas, Verzekeringsexpert: "Zeer inspirerend, duidelijk, makkelijk te onthouden en tips die echt werken."

Claudine, Grafisch Ontwerper: "Dit was erg nuttig. Je herinnerde me eraan dat als ik het niet doe, ik geen klanten krijg."

John, Business Engineer: "Zijn staat van dienst is geweldig en het leren kennen van zijn ervaring is van grote waarde. Iedereen zou veel kunnen leren van zijn do's en don'ts."

Michel, Business Coach: "Bedankt. Ik bevestig... het werkt."

En nog veel meer...

Klaar om te praten?

Stuur me een DM op LinkedIn en ik neem dezelfde dag nog contact met je op. Laten we afspreken!

Aanbod


Terug naar boven