Solution focused coaching

Voor veel freelancers was de stap naar het ondernemerschap een logische stap in hun carrière. Maar hoe besta je als persoon en hoe werk je vanuit jouw sterktes best samen met jouw klanten.

All In Motion is een dynamisch trainings-en coachingsbureau. Wij helpen organisaties met de ontwikkeling van hun mensen, teams en leiders die willen investeren in zichzelf, op zoek naar meer (werk)geluk en betere prestaties.

Als je als team echt wil groeien starten we met een gedragsprofiel want wij zijn erkend Insights Practioners. Dit geeft je inzicht in jezelf én in je teamleden. Behalve als team kun je bij ons eveneens terecht als individu. Zie je het even niet meer zitten, laat ons dan samen naar oplossingsmogelijkheden zoeken.

Ons enthousiasme werkt aanstekelijk. En onze motivatie nog meer. Onze aanpak is steeds ‘solution focussed’ met een vleugje humor, nuchterheid en vooral lekker pragmatisch.

Bij ons geen standaard aanbod, enkel maatwerk en op lange termijn. Bovendien waken wij over jouw investering en gaan na op welke premies en subsidies je recht hebt.


Terug naar boven