HR ondersteuning

Je bent HR-specialist en wil jezelf bijscholing met de laatste HR-trends of een specifieke nood … Met PHR consulting halen we bij binnen go4freelance extra HR-expertise in huis.

Een HR-project lanceren bij één van jouw klanten waarvoor je extra kennis kan gebruiken? Schakel je binnenkort over van sociaal secretariaat? Denk je al even na over het introduceren van een fietsleasing of het opzetten van een cafetariaplan? Wens je een opleidingstraject uit te stippelen? Kan je advies gebruiken bij rekrutering of loonadministratie? Dan kan je de hulp en expertise van PHR consulting inroepen.

Als HR-partner focussen we op de beide pijlers van human resources: hard & soft HR. In elk van die domeinen hebben we de nodige knowhow opgebouwd. Met die kennis willen we freelancers en ondernemers vooruithelpen.
On site HR & payroll advies

Van grote multinational tot bescheiden KMO, PHR Consulting helpt jouw organisatie met HR-ondersteuning op maat. Deze ondersteuning kan zowel structureel als tijdelijk geboden worden. Het team van HR-consultants en freelancers bestaat uit experten en generalisten zodat een match voor elk van onze klanten kan gevonden worden.

Waarom kiezen voor een externe HR-professional?

  • PHR Consulting heeft een pool van eigen HR-consultants en een netwerk van freelancers. Wij gaan op zoek naar de juiste HR-professional binnen ons team van experten en generalisten. Zo kunnen we elk bedrijf met de geschikte persoon matchen.
  • Je krijgt ondersteuning en advies over allerlei bijkomende onderwerpen. De consultants kennen de HR-trends en hebben project en change management skills.
  • Onze HR-consultants bieden een objectieve kijk op de zaken en kunnen zonder eigenbelang meewerken aan belangrijke projecten.
  • Wij nemen alle administratie uit handen zodat jij kan focussen op je core business.

Wil je graag weten hoe we jou als persoon en ondernemer vooruit kunnen helpen op vlak van HR? Neem dan zeker een kijkje in onze opleidingen.


Terug naar boven